İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi

Fotoğrafçılık Kulübü olarak İstanbul Modern'e bir gezi düzenledik.

'BİR ŞİİR BİR NEFES' ADLI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen 'Gençlik Haftası ',

May

Haydarpaşa Lisesinin "Liseli Gözünden İstanbul Yarışması"nda 9/E sınıfı öğrencilerinden Yiğithan Dönmez'in fotoğrafı 155 fotoğraf arasından  3.lüğe ve 9/A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Tuğçe Karcıoğlu'nun fotoğrafı ise "Sergilemeye" layık görülmüştür.

May

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Çınarın Gölgesinde /  İzli-Yorum" projesi kapsamında tiyatro günleri düzenlenmiştir.

May

1-7 Mayıs ilk yardım haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize ilk yardım konusunda seminer verildi.

May

Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi olarak tanıtım günlerimizde bugün okulumuzu ziyaret eden Halil Türkkan Ortaokulu, Emlak Konut Ortaokulu, Nihat Sami Banarlı Ortaokulu ve Üç Adım Kolejini misafir ettik.

May

Değerli velimiz, Akademisyen Fatma Didin Sönmez'in destekleriyle Santral İstanbul Enerji Müzesini fizik ve matematik öğretmenlerimizin refakatinde otuz beş öğrenci ile ziyaret ettik.

May

TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması 'Sağlık ve İlkyardım' kategorisinde kendi geliştirdikleri uygulamayı yarışma alanında tanıtmaya devam ediyor.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlediğimiz masa tenisi turnuvamız tüm heyecanı ile devam ediyor.

Nis

TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması düzenlenmektedir.