İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi

Murat Remzi UZUNAL - Okul Müdürü

İlk, orta ve Lise öğrenimini İstanbul´da tamamladı. Ondokuzmayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden Kimyager ve Kimya Öğretmeni olarak mezun oldu. İşletme alanında Yüksek Lisans yaptı. Öğretmenlik mesleğine 1997 yılında İstanbul´da başladı, 1997 yılından 2016 yılına kadar çeşitli okullarında Öğretmen ve Eğitim Yöneticisi olarak görev yaptı. 2016 yılında A sınıfı İş Güvenliği uzmanı olarak, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi İl Koordinatörü olarak çalışmalarına devam etti. Aynı görevin yürütümü sırasında Acil Durum ve Afet Yönetimi ve Hukuk alanlarında eğitimler aldı. Yangın uzmanlığı,  TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001-2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Baş Denetçiliği görevlerini yürüttü. Sıvı Kristaller, Biyoaktif Ekstraktlar, Organik Boyar Maddeler, İlaç Hammaddeleri, Doğal Dezenfektanlar ve Kozmetik Ürünler üzerine araştırmalar, Marka tescili ve Patent çalışmaları yaptı. 29.08.2022 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Trabzon-OF doğumludur.