İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi

atakfenlisesi
BARBAROS MAH. YASMİN SK. NO 3 ATAŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Kültürü, değerleri ile eğitimde bir marka; başarıları, özgün, yenilikçi yaklaşımları ile ülkemizin en çok tercih edilen lisesi; uluslararası çalışmaları ve projeleri ile dünyanın öncü kurumlarından biri olmak.
Misyon
GELECEĞİ GENÇLER TASARLAR FELSEFESİNDEN HAREKETLE, Bilimin ışığında, Evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli ve kültürel değerlerini koruyan, Çalışkan, Dürüst, Sorgulayan, Meraklı, Sorumluluk sahibi, Kendine emanet edilecek olan geleceğin sorumluluğunu üstlenebilen, Kendini gerçekleştirme yolunda başarılı ve mutlu gençleri ülkemize kazandırmak…
Başarılar
Okulumuzu 2 yıl içinde Türkiye´de ilk sırada tercih edilecek bir kurum yapmak Uluslar arası eğitim platformlarında lider ve öncü bir kurum haline getirmek Okulumuzu IB(Uluslar arası Bakalorya) uygulayan okullar arasına dahil etmek.
Otopark:1
Öğretim Şekli :TEKLİ VE PANSİYONLU
İNGİLİZCE-ALMANCA
TOPLU TAŞIMA VE MİNİBÜS İLE
VAR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BATI ATAŞEHİRDE ATAŞEHİR BELEDİYESİ, HALK BANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE FİNANS MERKEZİNİN YAKININDA
Sportif Etkinlikler
Uluslar arası liseler düzeyinde koordine edilen tiyatro, münazara yada çalıştay formatında bir etkinliğin oluşturucusu ve yürütücüsü olmak. Görsel sanatlar, müzik, geleneksel Türk sanatları alanında her öğrencinin en az bir portfolyo dosyası hazırlaması için gerekli fiziksel ve akademik ortamları hazırlamak.
Bilimsel Etkinlikler
Öğrencilerimizi öncelikle Tübitak olmak üzere, ulusal ve uluslar arası Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında olimpiyat ve dengi projelere katılımlarını sağlamak.
Proje Çalışmaları
Okulumuzu IB(Uluslar arası Bakalorya) uygulayan okullar arasına dahil etmek